Adatvédelem


A Könyv és Kávé Kft.(2094. Nagykovácsi, Kossuth L. u. 40. ) által üzemeltetett tandemkonyvesbolt.hu Internetes Könyváruház a felhasználói regisztráció során birtokába jutott személyes adatokat tiszteletben tartja, bizalmasan kezeli, azokat kizárólag a rendelések teljesítéséhez, vásárlással kapcsolatos célokra és a Facebook oldalához csatlakozott vevői esetében promóciós levél küldésére használja fel. Az adatokat harmadik fél részére nem szolgáltatja ki, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozóinkat.

Az adatok kezelésekor az 1992. évi LXIII. Adatvédelmi Törvény rendelkezései alapján járunk el.

Ön, mint felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes és írásban bármikor visszamondható. 
Hírlevelünkre feliratkozó felhasználóink e-mail címét kizárólag a Tandem könyvesbolttal kapcsolatos tájékoztató anyagok eljuttatására használjuk, melyet a felhasználók feliratkozásukkal elfogadtak.
Szállítás

Házhoz szállítás Futárral (GLS):

A rendelt könyveket és a szállítás díját paypallal vagy utalással fizeti ki. A pénz beérkezését követően a csomagot a GlS futár a kért címre kézbesíti. 

Házhoz szállítási díjaink a megrendelés értékétől függően változnak:

Rendelési összeg

Szállítási díj*

0 - 9000,- Ft-ig 

999,- Ft

9.000,- Ft. felett

INGYENES

*A szállítási díjak az ÁFA összegét tartalmazzák.Házhoz szállítás Nagykovácsi területén:

A rendelt könyveket és a szállítás díját paypallal vagy utalással fizeti ki. A pénz beérkezését követően a csomagot a GlS futár a kért címre kézbesíti. 

Házhoz szállítási díjaink a megrendelés értékétől függően változnak:

Rendelési összeg

Szállítási díj*

0 - 9000,- Ft-ig 

300,- Ft

9.000,- Ft. felett

INGYENES

*A szállítási díjak az ÁFA összegét tartalmazzák.


Személyes átvétel:

A rendelt könyveket a megrendelésben feltüntetett boltunkban veszi. Fizetés paypallal, utalással, helyben bankkártyával és kézpénzel lehetséges. Ebben az esetben nincs szállítási költség.
Fizetés


Fizetés Paypallal:

Boltunkban paypallal is tud fizetni: miután kosárba tette a kiválasztott könyveket, a szállítási feltételeknél válassza a "paypal" opciót.


Utánvét fizetés

Utánvét fizetés bejelölésére sajnos technikai korlátok miatt nincs lehetőség. Amennyiben így szeretne fizetni, kérjük e-mailben jelezze, illetve ha tandemponton való átvételt jelöli be, automatikusan úgy vesszük, hogy helyben fizet.

Ez a funkció még nem él!


Fizetés bankkártyával:

Boltunkban később lehetőséglesz bankkártyás fizetésre.
Vásárlási garancia

Az Ön által megrendelt kiadványokra minőségi garanciát vállalunk. Hibás teljesítés (nyomdai hibás, szállítási sérült termék) esetén kifogásáról a felfedezést követően írásban tájékoztassa  boltunkat. A jogosan kifogásolt termékeket díjmentesen kicseréljük vagy a vételárat visszatérítjük Önnek.

A Tandem könyvesbolt az oldalain közzétett kiadványok technikai adatainak (egységár, cím, vonalkód, ISBN stb.) feltöltésekor a lehető legnagyobb gondossággal próbál eljárni, de az ebből adódó technikai hibákért felelősséget nem vállal. Ilyen hibák esetén a vevők elállhatnak a hibás adatokkal közölt könyvek vásárlásától.

A készlethiányból vagy egyéb okból adódó nem teljesített rendelések ellenértékét, ha az már kifizetésre került, a megrendelő részére visszatérítjük.


Elállás Joga


Ön a vásárlástól a megrendelt terméket tartalmazó csomag átvételétől számított14 naptári napon belül - figyelemmel a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4.§- ra - indokolás nélkül elállhat.
Írásban történő elállás esetén elegendő az ellálási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.
Elállás esetén a terméket sértetlen - külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes - állapotban a megrendelő nevének feltüntetésével saját költségén küldje vissza a 2094 Nagykovácsi Kossuth L. u. 40. szám alatti címére.
Az Ön által kifizetett termék árat az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük.
Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket Ön köteles viselni. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
Felhívjuk figyelmét arra, hogy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítésére igényt tartunk. Ön nem gyakorolhatja a fenti elállási jogot hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást felbontotta.


Üzemeltetői adatok

Cégnév: Könyv és Kávé Kft

Székhely: 2094Nagykovácsi Petőfi utca 12

Telephely: 2094 Nagykovácsi Kossuth Lajos utca 40

Adószáma: 24345491-2-13

Cégjegyzék száma: 13-09-164060

Statisztikai számjel: 12314410-4649- 113-01

Telefon: +36 30 6161063