Tandemkönyvesbolt

Livinum Delicatus Borpatika 

„A víz az őselem. Először: a víz borrá változik; a bor vérré változik.
A víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem.”

Hamvas Béla

Egy évvel ezelőtt egy borbár megnyitásán álmodoztunk, kifinomult borokkal, sonkákkal, sajtokkal, olívával, finom falatokkal. Ez mostanra sikerült egy kissé megváltozott formában. Egy szépen felújított, modern, de egyben hagyománytisztelő környezetben várjuk kedves vásárlóinkat hétfő és vasárnap kivételével minden nap. Bor és csemege boltunk a falu szívében, a templom és a busz végállomás közvetlen közelében nyílik, a régi Cédrus Patika helyén.

Borválasztékunk magját azt olasz borok képviselik, a Prosecco-tól a legfinomabb Primitivo-ig, mellette a kaliforniai, spanyol és természetesen a Kárpát-medence borai is megtalálhatóak. Champagne választékunk pedig verhetetlen lesz, hiszen a modern társasági életben ez elég fontos. Borhűtőnk tartalma kiapadhatatlan lesz!

A Livinum Delicatus Borpatika egy olyan hangulatos hely, ahova egyrészt a helyiek, másrészt az idelátogatók is betérhetnek ha finomságokra vágynak. Nálunk a minőségi borok mellett egyéb finom italok, tradicionális sonkák, sajtok és egyéb csemegék várják a kedves vevőket. Amíg a sonkát szeleteljük, a sajtot csomagoljuk, igyál nálunk egy kiváló minőségű kávét, vagy válogass a finomságainkat tartalmazó dobozainkból.

Hétvégi bulit tartasz? Vagy csak egy könnyű vacsorára vágysz? Keress minket, mi pillanatok alatt összeállítunk egy csomagot a legfinomabb falatokból és italokból, és akár házhoz is szállítjuk. Mindez csak egy telefonhívásba kerül, garantáljuk, nem fogsz csalódni.