Tandemkönyvesbolt

KELETI ANDREA: CSALÁD, ÍZEK, CHA-CHA-CHA

Keleti Andrea első szakácskönyve

Keleti Andrea a mindig mosolygós táncművész, az ország kedvenc tánctanára. Ki ne ismerné a család fontosságáról, az egészséges, mozgással teli életvitelről, a finom és tápláló ételekről alkotott nézeteit? Andrea elérkezettnek látta az időt, hogy a kedvenc családi receptjeit egy étvágygerjesztő könyvben a nagyközönség elé tárja.
“Küldetésemnek érzem, hogy a szakácskönyvem segítsen a fiatal anyukáknak az egészséges életvitel kialakításában. Receptjeim mind egyszerűen, gyorsan elkészíthető és fenséges ízvilágú ételek. Ezeket a finomságokat bátran ajánlom, nyugodt lelkiismerettel fogyaszthatja a család bármely tagja, hiszen tele vannak létfontosságú alapanyagokkal, amelyekre kicsiknek és nagyoknak egyaránt szükségük van.” – mondta Andrea.
Nem egy hagyományos szakácskönyvről van azonban szó, hanem egy igazán praktikus, minden anyuka könyvespolcának kötelező darabjául szolgáló gyűjteményről. Hiszen Andrea azontúl, hogy a legkiválóbb receptjeit mutatja be, hasznos tanácsokkal látja el az olvasót, például a bevásárló lista valamint a változatos és egészséges étrend összeállításával kapcsolatban is. A fiatal anyukáknak segítséget nyújt, milyen illatos finomsággal ébresszék a családot, mivel várják a vendégeket, úgy hogy ne kelljen hosszú órákra a konyhába zárkózni. Legfontosabbnak pedig azt tartja, hogyan főzzünk egészségesen, változatosan, minden fontos tápanyagot felhasználva, hogy a család és a barátok is a legnagyobb örömüket leljék benne. • JUST CREATIVE

3 995 Ft

1 készleten

Cikkszám: 181109 Kategória: Címke: