Tandemkönyvesbolt

Mireille Guiliano: A francia nők karriert csinálnak /Munka, értelem és érzelem

3 490 Ft

A francia nők karriert csinálnak minden nő számára hasznos útmutató. Ezt forgatva kiderül, hogyan álljunk helyt az üzleti életben, miközben teljes életet élünk, élvezve annak minden percét. A francia nők nem bíznak és a Francia nők télen-nyáron bestsellerek szerzője, Mireille Guiliano megszokott stílusában és egyedi szemszögből nézve kalauzol minket a dolgozó nők világának általa jól ismert zeg-zugai között. Egy tapasztalt felsővezető, egy boldog és sikeres üzletasszony sajátos, csak a nőkre jellemző meglátásait kínálja tálcán – ezúttal a magyar nőknek.

Mireille megtanítja olvasóit, hogyan térképezzék fel saját érdeklődései területeiket, hogyan javítsanak kommunikációs képességeiken, hogyan egyensúlyozzanak munka és magánélet között, vagy hogyan birkózzanak meg a mindennapos stresszel. A stílusos, szellemes és bölcs írónő könnyedén illeszti egymás mellé az apró részleteket és általános érvényű következtetéseit, miközben folyamatosan szem előtt tarta: érezzük jól magunkat, szálljunk szembe a kihívásokkal, jussunk előre, és élvezzünk minden pillanatot.

“Ez a könyv, a személyes tapasztalataival együtt alapvetően gondolatokról, nem pedig rólam szól. Van köztük régi, pár új, és egészen biztosan néhány más köntösben megjelenő eszme is. Megpróbáltam több évtizednyi élettapasztalatomból meríteni őket, amelyeket – talán elsőként – egy sajátos ratatouille-ben egyesíthetnek, és a magam különleges összetevőivel fűszerezhetek. Remélem, a kedves olvasó szereti a ratatouille-t!”